Nefas

Podería suceder calquera día

Nun descuido calquera, insospeitado

Maldicindo os rincones escuros dos soños

Deixar voar aquel pano branco

De ósos crebados.

Inesperado silencio, de súpeto esvaecido

Todo é néboa, néboa que permite

Un escondite.

Poidiera non contar, ou facelo nas horas

Nos calcetíns mollados

Nas braguiñas en ariel.

Poidera contalo, nas fendas moradas

Nos gañidos de hostia celestial

Dentes puramente na trinchera.

Quixera evitar o uso dos sentidos

Os sentidos paridos da memoria,

Que non veñan nin as sombras.

Dos pés os pés, deixádeme ser mutilada

Pois eran cousa de risa e agora son pena

Pena de bágoa. Nin as unllas.

Tu puntuación:

URL de esta publicación:

OPINIONES Y COMENTARIOS